Deprecated: Bestand Thema zonder header.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een header.php template aan je thema toevoegen. in /home/asthnl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Revuele Seawater Post shave Balm for men – ASTH Productinvoer

Revuele Seawater Post shave Balm for men

1.10

Verzachtende balm voor een geïrriteerde huid. 

Artikelnummer: 23716 Categorie:

Beschrijving

Deze balsem voor na het scheren verlicht irritaties en bevordert een heldere en gezond uitziende huid. Het ondersteunt het natuurlijke beschermingssysteem van de huid en helpt de huid te regenereren.

Zeewater laat de huid kalm en verfrist aanvoelen. De zachte en lichte formule bevat kalmerende, natuurlijk afgeleide en ingrediënten op zee-basis die de huid verjongen en hydrateren na elke scheerbeurt.

Breng de balsem na het scheren aan op de gereinigde huid van gezicht en hals.

Waarschuwingen: Vermijd contact met de ogen. Als het product in de ogen komt, onmiddellijk goed met water spoelen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Kleur kan variëren door natuurlijke ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht 0.22 kg
Merk

Revuele

Soort

Gezichtsverzorging

Serie

Seawater & Minerals

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Revuele Seawater Post shave Balm for men” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deprecated: Bestand Thema zonder footer.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een footer.php template aan je thema toevoegen. in /home/asthnl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085