Deprecated: Bestand Thema zonder header.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een header.php template aan je thema toevoegen. in /home/asthnl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Revuele Charcoal & Green Tea Post Shave Balm 180 ml – ASTH Productinvoer

Revuele Charcoal & Green Tea Post Shave Balm 180 ml

1.05

Revuele Charcoal & Green Tea Post Shave Balm 180 ml

Uitverkocht

Artikelnummer: 23789 Categorieën: ,

Beschrijving

De lichte formule wordt gemakkelijk opgenomen en laat geen vette glans achter. Het kalmeert de huid na het scheren en zorgt voor vocht en voeding gedurende de hele dag.
Groene thee kalmeert onmiddellijk scheermesjes en helpt de huid te genezen. Het zorgt voor een langdurige hydratatie en beschermt tegen uitdroging en vroegtijdige veroudering. Houtskool voorkomt een vette glans. Groene thee houdt de stress van omgevingsfactoren tegen, zodat de huid er langer jonger uitziet. Dagelijks gebruiken voor een gezonde, probleemloze huidverzorging. Aanbevolen voor alle huidtypes.
Toepassing:
■ Als balsem na het scheren – Aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht en hals na het scheren
■ Als Moisturizer – ’s Morgens en’ s avonds op een schone huid aanbrengen
Waarschuwingen: Vermijd contact met de ogen. Als het product in de ogen komt, onmiddellijk met water spoelen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. De kleur van het product kan variëren vanwege het gehalte aan natuurlijke ingrediënten.

Per 12 stuks verpakt. Besteleenheid: 12 stuks, of een veelvoud hiervan.

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Merk

Revuele

Serie

Charcoal & Green Tea

Soort

Gezichtsverzorging

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Revuele Charcoal & Green Tea Post Shave Balm 180 ml” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deprecated: Bestand Thema zonder footer.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een footer.php template aan je thema toevoegen. in /home/asthnl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085