Deprecated: Bestand Thema zonder header.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een header.php template aan je thema toevoegen. in /home/asthnl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
W7 glamorous nails french timeless – ASTH Productinvoer

W7 glamorous nails french timeless

1.60

 

 

Artikelnummer: 045241 Categorieƫn: ,

Beschrijving

Glamorous Nails Stick On Nails French Timeless van W7 zijn de perfecte kunstnagels met een prachtige pasvorm. De nagels zijn zeer gemakkelijk aan te brengen en zijn ontworpen om een klassieke Franse look te bewerkstelligen.

De nagels van deze set komen in de tijdloze French tip en geven een luxe en verzorgde uitstraling. De nagels zijn super eenvoudig aan te brengen en zullen je handen naar een next level brengen. Lijm om de nagels te zetten is inbegrepen in de verpakking.

Dus creƫer met deze kunstnagel set Glamorous Nails Stick On Nails French Timeless net zulke mooie nagels als wanneer je ze hebt laten doen bij een professionele nagelstudio.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “W7 glamorous nails french timeless” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deprecated: Bestand Thema zonder footer.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een footer.php template aan je thema toevoegen. in /home/asthnl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085