Deprecated: Bestand Thema zonder header.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een header.php template aan je thema toevoegen. in /home/asthnl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Revuele gloss hair water hydra detangling – ASTH Productinvoer

Revuele gloss hair water hydra detangling

2.10

Onmiddellijke hydratatie voor droog, broos haar

Hydratatie is essentieel wanneer het haar lang, broos en pluizig is. Dorstig haar is vaak verward of ruw van structuur en heeft duidelijk geen glans.

Deze express vloeibare conditioner maakt het haaroppervlak glad, ontwart gespleten haarpunten en transformeert zichtbaar lange, broze lokken. De geavanceerde lamellaire formule werkt voor dramatisch sterker, gladder en beter handelbaar haar.

Geformuleerd met hyaluronzuur om het vochtgehalte te helpen verhogen, evenals met biotine dat werkt om de zachtheid en glans te vergroten voor algeheel gezonder uitziend haar.

  • 9 seconden onder de douche voor 9 keer glanzender haar
  • 10+1 extra ampul doseringen
  • Lamellaire lichtgewicht formule

besteleenheid per doosje

12 stuks per doosje

aangegeven prijs per stuk

Artikelnummer: 22104 Categorie:

Extra informatie

Gewicht 2.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Revuele gloss hair water hydra detangling” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deprecated: Bestand Thema zonder footer.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een footer.php template aan je thema toevoegen. in /home/asthnl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085